Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 
РЕГІОНАЛЬНА ЦІЛЬОВА ПРОГРАМА РОЗВИТКУ СІМЕЙНИХ ФОРМ ВИХОВАННЯ 2011-2016

Назад


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА

(третя сесія шостого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

25 березня 2011 року

Про регіональну цільову Програму
розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт,
дітей, позбавлених батьківського піклування,
подолання дитячої безпритульності
та бездоглядності на 2011-2016 роки

На виконання Закону України «Про Загальнодержавну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року», з метою організації результативної роботи щодо своєчасного виявлення бездоглядних та безпритульних дітей, запобігання соціальному сирітству, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, створення умов для реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила:
1. Затвердити регіональну цільову Програму розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки (далі - Програма (додається)).
2. Обласній державній адміністрації забезпечити:
2.1. Організаційне виконання цієї Програми.
2.2. При виконанні обласного бюджету на 2011 рік, а також при формуванні обласного бюджету на 2011-2016 роки передбачати видатки на виконання заходів Програми в межах фінансових можливостей бюджету.
3. Рекомендувати районним радам спільно з районними державними адміністраціями та Чернігівській, Ніжинській, Прилуцькій міським радам розробити і затвердити відповідні регіональні програми та при формуванні місцевих бюджетів передбачати кошти на виконання заходів цих програм.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Назад

                                                                        
 

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"