Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Конкурс дитячої творчості — гарна традиція святкування Дня захисту дітей

Теплом, щирістю сердець та любов’ю до рідного краю сповнені роботи учасників обласного конкурсу «Світ очима дітей». Саме сьогодні, 1 червня, у Чернігівському обласному палаці для дітей та юнацтва відбулася його фінальна частина, приурочена до Міжнародного дня захисту дітей, — оголошення переможців та вручення грамот і подарунків.

Загалом на розгляд журі від дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, надійшло більше 300 робіт (малюнки, аплікації, вишивки тощо). Всі вони були представлені сьогодні на виставці.

Конкурс проводився у трьох номінаціях: «Малюнок», «Рукоділля» та «Декоративне мистецтво», в кожній з яких виділено п’ять вікових категорій: 6–8 років, 9–11, 12–13, 13–15 та 16–18.

Привітала учасників заходу і заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова:

— Вірте у свої сили, наповнюйте життя цікавими та добрими справами, яскравими враженнями та зустрічами. Нехай втілюються всі ваші задуми, відкриваються нові можливості для самореалізації та творчого розвитку. А ми, дорослі, зробимо все можливе, щоб ваші мрії стали реальністю!

Для малечі свято розпочалося з розваг та майстер-класів. Справжнім подарунком для понад ста учасників став концерт за участі гуртківців обласного палацу для дітей та юнацтва.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"