Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Обласний   конкурс

«Кращий вихователь року»

Вчора, 18 квітня, відбулася фінальна частина обласного конкурсу «Кращий вихователь року» серед педагогічних працівників центрів соціально-психологічної реабілітації дітей (мм. Чернігів, Ніжин, с. Хмільниця Чернігівського району).

         Конкурс щорічно, з 2007 року,  проводиться Службою у справах дітей обласної державної адміністрації. За цей період його учасниками та призерами стали більше ста фахівців.

Конкурс проводився у два етапи. Під час І (заочного) етапу учасники презентували власний досвід роботи, практичні здобутки та напрацювання, у ході ІІ (очного) етапу – демонстрували фахову майстерність на прикладі конкретних виховних заходів, майстер-класів, психологічних занять та методик.

Цьогоріч  захід проходив на базі Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей  (вул. Толстого, 110а, м. Чернігів).

За звання кращого у професії змагались шість вихователів та три психологи закладів у номінаціях: «Права дитини», «Українознавство», «Психологічна допомога».

Конкурсанти продемонстрували належний рівень володіння новітніми виховними та соціально-психологічними методиками роботи з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, креативні та інноваційні підходи до проведення занять з національно-патріотичного та правового виховання.

Роботи конкурсантів оцінювали члени обласного журі, до складу якого увійшли представники Служби у справах дітей облдержадміністрації, Обласного центру практичної психології і соціальної роботи обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Чернігівської районної державної адміністрації. За результатами конкурсних випробувань переможцями були визначені:

- у номінації «Права дитини»Ганюхіна Олена Сергіївна - вихователь Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей;

- у номінації «Українознавство»Мандрика Людмила Володимирівна - вихователь Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей;

- у номінації «Психологічна допомога» Данилець Олена Іванівна - практичний психолог  Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

За умовами конкурсу, у номінації «Колектив переможець» було нагороджено колектив Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Переможцям були вручені цінні подарунки та почесні грамоти Служби у справах дітей облдержадміністрації, а всім учасникам конкурсу оголошено подяки Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації та вручено заохочувальні призи.

 

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"