Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

У Чернігові привітали  усиновлювачів, опікунів, піклувальниківі, прийомних батьків та батьків вихователів

Вони не побоялися взяти на себе відповідальність за маленькі долі, відкривши двері не тільки власних домівок, а й своїх сердець. Близько тридцяти усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів зібралися сьогодні в облдержадміністрації з нагоди Дня усиновлення, що відзначається 30 вересня.

— Ви змогли дати дітям не лише підтримку, а й створити для них нову справжню родину.

Завдяки таким небайдужим людям на сьогодні в області знайшли любов і турботу, материнське тепло і батьківське щире слово 508 дітей в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. Ще 1355 виховують опікуни та піклувальники, а більш ніж пів тисячі малюків усиновлені впродовж останніх десяти років.

Бажаю, щоб кожного дня примножувалися щедрість та милосердя ваших душ, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидали серця! — звернулася до учасників заходу виконуюча обов’язки голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова і вручила почесні подяки.

У свою чергу, прийомні батьки подякували за підтримку, що надають органи державної влади, а всім присутнім побажали терпіння і мудрості, аби достукатися до дитини та завоювати її прихильність.

За сумлінну працю, значний особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері захисту законних прав та інтересів дітей та з нагоди Дня усиновлення нагороджені батьки-вихователі та усиновлювачі.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"