Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Забезпечення мультидисциплінарного підходу до протидії торгівлі дітьми, виявлення постраждалих та надання допомоги

Днями Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини для представників служб у справах дітей та працівників відділів ювенальної пробації провели тренінг на тему: «Забезпечення мультидисциплінарного підходу до протидії торгівлі дітьми, виявлення постраждалих та надання допомоги».

У заході взяли участь працівники служб у справах дітей Варвинської, Менської, Ічнянської, Коропської, Корюківської, Куликівської, Ріпкинської, Ніжинської, Новгород-Сіверської, Семенівської, Срібнянської Сновської, райдержадміністрацій та Новозаводської районної у місті Чернігові ради.

Учасники тренінгу переглянули відеоматеріали про причини і наслідки потрапляння дітей в ситуацію торгівлі людьми, ознайомилися з нормативно-правовою базою з протидії торгівлі людьми: міжнародне та національне законодавство, про прямі і непрямі індикатори в процесі ідентифікації дітей, які постраждали від торгівлі людьми.  

У ході тренінгу учасники виконували вправи з ідентифікації випадків, пов’язаних з торгівлею людьми, та проведення співбесіди з ймовірно постраждалою дитиною.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"