Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Нарада з питання контролю з пожежної безпеки.

Днями, на виконання доручення голови обласної державної адміністрації Андрія Прокопенка начальник Служби у справах дітей облдержадміністрації  Людмила Зеленько  провела нараду з директорами центрів соціально-психологічної реабілітації дітей (м. Ніжин, м. Чернігів,               с. Хмільниця Чернігівського району) з питання стану проведення протипожежних заходів.

Очільниця Служби акцентувала увагу на важливості питання безпеки дітей і персоналу закладів та особистій відповідальності керівників за цей напрям роботи.

 Директорам Центрів були поставлені завдання щодо розроблення планів першочергових заходів протипожежної безпеки, персонального контролю за їх виконанням, проведення навчання, інструктажів та тренінгів для дітей та працівників із залученням представників Управління державної служби з питань надзвичайних ситуацій.

 Особливий акцент зроблено на  практичній складовій виховних заходів, що проводяться.  Людмила Зеленько, наголосила, що діти та посадові особи закладів, мають чітко знати як діяти у випадку надзвичайних ситуацій.

У ході засідання були обговорені також питання організації виховної роботи в закладах, влаштування дітей до сімейних форм виховання,  пріоритети діяльності на 2020 рік.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"