Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Засідання координаційної ради у справах дітей при Чернігівській облдержадміністрації

Днями в онлайн режимі відбулося чергове засідання координаційної ради у справах дітей при облдержадміністрації, яке проводила заступник голови координаційної ради у справах дітей, начальник Служби у справах дітей обласної державної адміністрації Людмила ЗЕЛЕНЬКО.

Захід проходив за участі членів координаційної ради, заступників голів райдержадміністрацій, міських, селищних, сільських рад територіальних громад; начальників служб у справах дітей міських, селищних, сільських рад територіальних громад; директорів районних, міських, сільських, селищних центрів соціальних служб, фахівці із соціальної роботи; заступників начальників відокремлених відділів/відділень поліції ГУНП України у Чернігівській області.

Обговорили питання стану роботи щодо попередження жорстокого поводження з дітьми в області. Йшлося також про необхідність посиленого контролю за умовами проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також  дітей, які повертаються на період святкових днів та канікул  з інтернатних закладів.

Людмила ЗЕЛЕНЬКО звернула також увагу на потребу у прискоренні вирішення питання створення служб у справах дітей у новостворених територіальних громадах, передачі функцій із захисту прав дитини та соціальних послуг на базовий рівень місцевого самоврядування.

 

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"