Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Подарунки для дітей-вихованців дитячого будинку сімейного типу Олени БЛИЗНЮК (смт. Олишівка Чернігівського району)

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 01.06.2023 заступником начальника Служби у справах дітей облдержадміністрації Станіславом Железним спільно з регіональним координатором міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитини» Юлією Харченко відвіданий дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) Олени БЛИЗНЮК у селищі Олишівка Чернігівського району.

Цей ДБСТ функціонує вже більше двох років, в ньому виховується 7 дітей, які залишились без батьків. Під час активної фази бойових дій на території області матір-вихователька разом з дітьми шукали прихистку в Італійській Республіці і напередодні повернулись на Батьківщину.

Завдяки благодійної організації «Партнерство «Кожній дитини» вихованці ДБСТ отримали новеньку побутову техніку (СВЧ-піч, міультиварку, електричний чайник).

Мати-вихователька подякувала організаторам, наголосила, що під час збройної агресії з боку рф, у ці важки часи для всієї України, небайдужі громадські організації та представники влади вишукують можливості для допомоги та підтримки дітей соціально-незахищених категорій, зокрема тих, які залишились без батьків. Зі слів Олени Близнюк ця побутова техніка стане для її родини у великій нагоді, допоможе у вирішенні побутових питань.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"