Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Обласний фестиваль кращих практик виховної роботи та соціально-психологічної реабілітації дітей

З метою удосконалення професійної компетентності, популяризації ефективного досвіду, розвитку творчості та педагогічної ініціативи вихователів та практичних психологів центрів соціально-психологічної реабілітації дітей відбувся  Обласний фестиваль кращих практик виховної роботи.

Захід проходив на базі одного із закладів в трьох номінаціях, які є актуальні в даний час: «Незламна нація», «Здоров’я, безпека, добробут», «Психологічна допомога «Скажи чесно: ти як?». Учасники з перших хвилин  активно долучились до фестивалю, презентуючи свої педагогічні здобутки.

 Діти поглибили знання про рідний край, державні символи, долучилися до допомоги Збройним силам України, занурились у чарівний світ Піратського паті, познайомилися з псом-Патроном, який розповів дітям про правило безпечної поведінки, навчилися зменшувати напругу та хвилювання під час складних чи травмуючих ситуацій.

Обмін досвідом, дружня та творча атмосфера, обговорення актуальних питань, позитивні емоції дітей та дорослих –  результат фестивалю. Також всі учасники отримали сертифікати за участь  та подарунки.

 

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"