Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Новорічні дива та мрії здійснюються

Коли приходить зима та випадає перший сніг, ми починаємо готуватися до Різдвяних та Новорічних свят. Це дні, на які чекають усі, але особливо діти, які вірять у дива та мріють про їх здійснення.

Саме з наближенням зимових свят серце переповнюється теплом, яким хочеться поділитись з друзями, зігріти тих, хто більш усього цього потребує, та, не зважаючи на війну, вкрай важливо, щоб дітлахи відчули підтримку та новорічний настрій.

Фундація Олени Зеленської вже не перший рік допомагає родинам, які прийняли в свої серця дітей, залишених без батьківського піклування. Для підтримки таких сімей надавались гаджети та комп’ютерна техніка для навчання школярів, необхідні меблі та побутова техніка. Вихованці дитячих будинків сімейного типу мали можливість оздоровитись у дитячих таборах.

А цьогоріч, завдяки Першій леді України Олені Зеленській в межах ініціативи «Різдво на порозі», зимова казка вже завітала до майже 500 дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, які проживають на території  області. Подарунки, які були доставлені кур’єром «Нової пошти», стали для них приємною несподіванкою. Різдвяні набори містили ялинку, прикраси до неї, конструктори, пазли, канцтовари, набори для творчості, різні іграшки, солодощі, книжки для всієї родини.

Батьки подякували всім причетним до організації цієї акції та наголосили, що у ці важки часи для всієї України, дуже важлива підтримка таких дітей. 

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"