Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

 Онлайн-семінар  на тему: «Основні напрями діяльності органів місцевої влади щодо захисту прав та законних інтересів дітей»

24 – 25 березня п.р. Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій спільно зі Службою у справах дітей обласної державної адміністрації проведено черговий онлайн-семінар для працівників служб у справах дітей територіальних громад області та районних державних адміністрацій: «Основні напрями діяльності органів місцевої влади щодо захисту прав та законних інтересів дітей».

Учасники навчання розглянули такі питання:

  • Про актуальні питання захисту прав дітей в умовах реформ.
  • Нормативно-правові та організаційні засади діяльності служб у справах дітей.
  • Соціальний захист дітей, які залишились без батьківського піклування та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
  • Про технічні та організаційні вимоги до функціонування ЄІАС «Діти».
  • Про соціально-правовий захист дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування
  • Про усиновлення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, встановлення опіки, піклування над такими дітьми.
  • Про влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.

 

Захід проходив дистанційно, за допомогою платформи 3СХ.

Доповідали, консультували, відповідали на питання: працівники Служби у справах дітей облдержадміністрації: Людмила Зеленько, Юлія Олифіренко,  Тетяна Остапенко, Станіслав Железний, Олександр Хоменко,  Олена Гавриль. 

 

 

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"