Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Методична допомога Службі у справах дітей Олишівської селищної ради

          23 квітня головними спеціалістами Служби у справах дітей обласної державної адміністрації Наталією Руденок та Оленою Гавриль, представниками Обласного центру соціальних служб здійснено виїзд до Олишівської територіальної громади для надання методичної допомоги Службі у справах дітей та фахівцю з соціальної роботи.

          У ході виїзду вивчались питання діяльності Служби у справах дітей щодо ведення справ дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які отримали статус дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, які впродовж січня та лютого п.р. були передані від служб у справах дітей Чернігівської та Куликівської райдержадміністрацій.

          Також надавались рекомендації щодо організації діяльності комісії з питань захисту прав дитини, координаційної ради у справах дітей.

          Слід зазначити, що на території Олишівської громади мешкає 391 дитина, з яких ‑ 12 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 1 дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройного конфлікту, функціонує 1 дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується 8 дітей.

 

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"