Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Відбувся навчальний онлайн-семінар з теми: «Соціально-правовий захист дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та залишились без піклування батьків»

29 квітня п.р. Службою у справах дітей обласної державної адміністрації проведено черговий онлайн-семінар для працівників служб у справах дітей територіальних громад області та районних державних адміністрацій: «Соціально-правовий захист дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та залишились без піклування батьків».

Захід проходив дистанційно, за допомогою платформи WEBEX MEET.

Під час навчання заступник начальника Служби у справах дітей облдержадміністрації Станіслав ЖЕЛЕЗНИЙ висвітлив питання виділення субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Про аспекти безпеки та соціально-правового захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах говорила Юлія ОЛИФІРЕНКО заступник начальника Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації - начальник відділу соціального захисту та профілактичної роботи.

Наталія РУДЕНОК, головний спеціаліст відділу соціального захисту та профілактичної роботи Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації, зупинилась на  Порядку зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів незалежно від типу, форми власності та підпорядкування.

 

 

 

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"