Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Проведено нараду з директорами центрів соціально-психологічної реабілітації дітей

Сьогодні, Службою у справах дітей облдержадміністрації проведено робочу нараду з директорами центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, які діють в області (м.м. Ніжин та Чернігів, с. Хмільниця Чернігівського району).

Під час зустрічі обговорили такі питання:

  • підготовка центрів соціально-психологічної реабілітації дітей до опалювального сезону;
  • посилення контролю за дотриманням працівниками закладів карантинних обмежень та про стан проведення щеплень від COVID-19 серед працівників установ;
  • забезпечення своєчасного влаштування вихованців у сімейні форми виховання;
  • проблемні питання стосовно реалізації норм Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305, якою визначено порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

Також, піднімалось питання дотримання протипожежної безпеки. Тож очільники закладів поінформували про проведену роботу, спрямовану на  попередження та унеможливлення виникнення ситуацій, які можуть становити небезпеку для життя та здоров’я дітей.      

Людмила ЗЕЛЕНЬКО увагу керівників звернула на необхідність постійного контролю за умовами проживання та утримання дітей; посилення протиепідемічних заходів; недопущення перевищення термінів перебування дітей; активізації інформаційної кампанії для якісного та достовірного інформування працівників щодо проведення їх вакцинації.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"