Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Онлайн-консультування служб у справах дітей територіальних громад та райдержадміністрацій

       Сьогодні, 27 серпня, Службою у справах дітей обласної державної адміністрації проведено онлайн-консультування служб у справах дітей сільських, селищних, міських рад територіальних громад та райдержадміністрацій щодо практичного застосування у їх діяльності норм постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2021 року № 843 «Деякі питання соціального захисту дітей, влаштованих на цілодобове перебування до закладів різних типів, форм власності та підпорядкування», що днями набула чинності. До участі у заході долучились також представники Головного Управління Національної соціальної сервісної служби у Чернігівській області.

             Консультації із зазначених питань надавали заступник начальника Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації - начальник відділу соціального захисту та профілактичної роботи Юлія Олифіренко та головний спеціаліст відділу захисту прав дитини та розвитку сімейних форм виховання Олена Гавриль.

До слова, учасниками заходу стало близько 60 посадових осіб органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"