Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

На Чернігівщині відбулося чергове засідання обласної міжвідомчої робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей

У четвер, 28 жовтня, відбулося засідання обласної міжвідомчої робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей. В режимі відеоконференцзв`язку до обговорення долучилися члени обласної міжвідомчої робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, представники районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування територіальних громад, фахівці служб у справах дітей.

Учасники наради обговорили питання стану соціально-правового захисту дітей, зарахованих на цілодобове перебування до закладів інтернатного типу системи освіти та охорони здоров’я, а також соціальну роботу з їх сім’ями.

З питання порядку денного доповідали представники: Служби у справах дітей облдержадміністрації, Управління освіти і науки облдержадміністрації, Управління охорони здоров’я облдержадміністрації, Обласного центру соціальних служб.

До обговорення долучились представники Комарівської Сосницької Борзнянської територіальних громад:

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"