Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Проведено нараду з директорами центрів соціально-психологічної реабілітації дітей

03 грудня Службою у справах дітей облдержадміністрації проведено робочу нараду з директорами центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, які діють в області (м.м. Ніжин та Чернігів, с. Хмільниця Чернігівського району).

Під час зустрічі обговорили такі питання:

дотримання карантинних обмежень та стан вакцинації працівників ЦСПРД;

крок до безбар'єрного майбутнього України;

про стан протипожежної безпеки та посилення відповідальності екологічної безпеки, зокрема, за самовільне випалювання рослинності;

  • проблемні питання стосовно реалізації норм Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305, якою визначено порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

Людмила ЗЕЛЕНЬКО, начальник Служби у справах дітей облдержадміністрації,  звернула увагу керівників на посиленні персональної відповідальності директорів центрів соціально-психологічної реабілітації дітей за роботу закладів в період карантинних обмежень та стан вакцинації від COVID-19 серед працівників установ; необхідність постійного контролю за умовами проживання та утримання дітей та недопущення перевищення термінів перебування дітей.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"