Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Бажаний подарунок для дітей із дитячого будинку сімейного типу Семенівської територіальної громади

Нікому не потрібно доводити, що сім’я - найголовніше у житті будь-якої людини, а особливо дитини. Для дітей виховання саме в родині є дуже важливим, а розуміння того, що дитина, яка залишилась без батьківської опіки, отримала свою нову сім’ю, надихає її на краще.

Перший дитячий будинок сімейного типу, створений на базі прийомної сім’ї Ольги Вікторівни Шестак у Семенівській громаді, почав функціонувати у червні цього року. Всім відомо, що виховувати 1-2 дитини важко, як матеріально, так і морально, а в цій великій, дружній родині виховується аж п’ятеро дітей, тому такі родини, як ця потребують більшої уваги та турботи.

Так завдяки Благодійному фонду «СОС Дитячі Містечка», за сприяння керівництва Чернігівської обласної військової адміністрації, Служби у справах дітей обласної державної адміністрації, вихованці дитячого будинку сімейного типу Шестак О.В. отримали новенький ноутбук.

Мати-вихователька подякувала організаторам: «Хочу щиро подякувати всім, завдяки кому наша сім’я отримала цей чудовий подарунок! Діти просто в захваті! Всі люблять отримувати подарунки, а особливо приємно і важливо це для дітей, яких доля обділила власними турботливими батьками: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Так вони відчувають, що потрібні, що про них не забувають, про них піклуються. Спасибі за вашу допомогу, за те, що даруєте дітям позитивні емоції і гарний настрій!»

 

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"