Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Подарунок для дітей дитячого будинку сімейного типу

Тетяни та Володимира Скачків (м. Чернігів)

02.08.2022 заступником начальника Служби у справах дітей облдержадміністрації Станіславом Железним спільно з начальником Служби у справах дітей Чернігівської міської ради Оленою Зінченко у м. Чернігові відвіданий дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) Тетяни та Володимира Скачків.

Цей ДБСТ функціонує вже більше трьох років, створений на базі житла, придбаного за рахунок субвенції з державного бюджету, в ньому виховується 8 дітей, з яких 7- діти, які залишились без батьків.

Завдяки Благодійному фонду «СОС Дитячі Містечка», за сприяння керівництва Чернігівської обласної військової адміністрації, вихованці дитячого будинку сімейного типу Скачків отримали новенький ноутбук.

Батьки-вихователі подякували організаторам, наголосили, що під час збройної агресії з боку рф, у ці важки часи для всієї України, небайдужі громадські організації та представники влади вишукують можливості для допомоги та підтримки дітей соціально-незахищених категорій, зокрема тих, які залишились без батьків. Зі слів Тетяни Скачок, цей ноутбук стане для її дітей-вихованців у великій нагоді, допоможе в організації навчання та дозвілля.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"