Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Вихованці центрів соціально-психологічної реабілітації дітей області отримали подарунки від латвійських благодійників

Сьогодні Чернігівщину з благородною місією відвідали латвійські друзі. Метою представників Латвійської Республіки було привітання вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей області із новорічно-різдвяними святами та передача подарунків. До речі, всю допомогу було зібрано жителями Латвії за ініціативою Посольства Латвійської Республіки в Україні.

Зокрема, у привітанні вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей у селі Хмільниця Новобілоуської територіальної громади Чернігівського району взяли участь начальник Служби у справах дітей Чернігівської ОВА Людмила Зеленько та представники Посольства Латвійської Республіки в Україні на чолі із заступницею голови Місії Каріною Лей.

У вищезгаданому центрі наразі перебувають 37 підопічних, тому в нагоді їм стане головний подарунок – автобус на 28 місць. Окрім того, латвійські благодійники також передали дітлахам одяг, взуття, продукти харчування, солодощі та ті подарунки, які підопічні центру могли собі раніше замовити.

Ми щасливі відвідати дітей, привітати їх зі святами та підтримати їх у складні часи. Сподіваюсь, що наступного року ми повторимо свій візит, — відзначила Каріна Лей, вручаючи подарунки вихованцям центру.

— Дякуємо всім благодійникам, які підтримують нас та надають допомогу у відновленні центру після ворожої агресії. Наразі відновлення триває, придбано нові меблі у кімнати відпочинку, облаштовано надійне укриття для вихованців та персоналу закладу із санвузлом усередині,— розповіла директорка центру Олена Лукашенко.

Також сьогодні представники Посольства Латвійської Республіки відвідали і Ніжинський центр соціально-психологічної реабілітації дітей, де на даний час перебувають 23 дитини. Вихованцям цього закладу передали комп’ютерну техніку, одяг, продукти харчування.

 

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"