Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Участь у семінарі-практикумі

Представники Служби у справах дітей облдержадміністрації взяли участь у 3-денному семінарі-практикумі на тему: «Актуальні питання забезпечення права дитини на сім’ю в умовах війни», що об’єднав близько 60 колег з усіх регіонів України. Захід організовано Національною соціальною сервісною службою в Україні за сприяння Представництва Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ.

Відкрили семінар заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин, Голова Національної соціальної сервісної служби Василь Луцик, керівниця напряму з питань розшуку та возз'єднання сімей секції захисту дітей Представництва дитячого фонду ООН (UNICEF) в Україні Ван Чі Фам та керівниця Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей Ірина Тулякова.

Під час семінару були обговорені питання визначення основних підходів та механізмів виявлення дітей, залишених без батьківського піклування, забезпечення права дитини на сім’ю, зокрема дітей раннього віку, з урахуванням особливостей воєнного стану в Україні, також обговорили питання розвитку патронату над дитино.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"