Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 

Назад

Про участь начальника Служби у справах дітей облдержадміністрації Людмили ЗЕЛЕНЬКО у засіданні Ради територіальних громад Чернігівської області

14.02.2024 начальник Служби у справах дітей облдержадміністрації Людмила ЗЕЛЕНЬКО взяла участь у засіданні Ради територіальних громад Чернігівської області, де було розглянуто питання: «Про діяльність місцевих органів влади щодо розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та патронату над дитиною».

Учасників заходу ознайомлено з наявним станом справ в області та визначено основні пріоритети стосовно влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у сімейні форми виховання та розвитку послуги патронату над дитиною.

За результатами засідання керівникам місцевих органів влади доручено  проводити пошук нових родин, спроможних влаштовувати у сім’ї дітей, які залишились без батьків, зокрема дітей з вадами розвитку, дітей, об’єднаних у родинні групи, дітей старшого віку.

Також, наголошено про необхідність створення в кожній територіальній громаді області патронатних родин та нових прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу.

Назад

                                                                        

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"