Анонси

https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov


 
 
Зразки оформлення інформаційних запитів

Назад

Порядок складання запиту на інформацію визначений ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації». Запит на інформацію - це прохання особи до обласної державної адміністрації надати публічну інформацію, що знаходиться у її володінні.
Запитувач має право звернутися до облдержадміністрації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.
Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним. Запити можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача.
Письмовий запит подається в довільній формі.
Запит на інформацію має містити:
1) ім`я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв`язку, якщо такий є;
2) загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;
3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.
Відповідно до пункту 4 частини 1 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» недотримання вищевказаних вимог до запиту на інформацію є підставою для відмови в задоволенні запиту.
З метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію особа може подавати запит шляхом заповнення відповідних форм запитів на інформацію.
У разі якщо з поважних причин (інвалідність, обмежені фізичні можливості тощо) особа не може подати письмовий запит, його має оформити відповідальна особа з питань запитів на інформацію, обов`язково зазначивши в запиті своє ім`я, контактний телефон, та надати копію запиту особі, яка його подала.

Форма запиту на інформацію.doc

Запит подається до Служби у справах дітей облдержадміністрації ( вул.Гонча,буд.37, м. Чернігів, 14000). Відповідь на запит надається в терміни, встановлені ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

Відповідальний  за організацію в установленому порядку доступу до публічної інформації у
Службі у справах дітей обласної державної адміністрації

Відповідальна особа
(прізвище, ім'я, по батькові)

Посада

Контактна інформація (поштова адреса, електронна адреса, факс, телефон)

Железний Станіслав Анатолійович

заступник начальника Служби у справах дітей облдержадміністрації - начальник відділу захисту прав дитини та розвитку сімейних форм виховання

14000
м. Чернігів,
вул. Гонча, буд.37, каб.209
т. 67-46-38
[email protected]

Назад

                                                                        
 

Гід з державних послуг

 Захист прав  дітей, які вимушено перебувають за кордоном.docx

                                                                                             Відеоролик "Надихнись Україною"